Le Tamaoaiga ua Fa'atulaga e Toe Fo'i i le Tulaga Tumau

O le tamaoaiga o Saina e faʻamoemoe e toe faʻaleleia ma toe foʻi i le tuputupu aʻe tumau i lenei tausaga, ma le tele o galuega na faia i tua o le faʻalauteleina o le taumafaina ma le toe faʻaleleia o fanua faʻatau, o le tala lea a se faufautua sinia faaupufai.

O Ning Jizhe, sui taʻitaʻifono o le Komiti o Mataupu Tau Tamaoaiga a le National Committee o le Chinese People's Political Consultative Conference, ma o se faufautua faapolokiki, na ia faia le saunoaga aʻo leʻi oʻo i le sauniga muamua o le 14th National People's Congress i le Aso Sa, ina ua faia e le malo o Saina. fa'atulaga se fa'amoemoega maualalo o le "tusa ma le 5 pasene" mo le 2023 fa'atupulaia o le tamaoaiga.

O le tamaoaiga o Saina na faʻatupulaia i le 3 pasene i le tausaga talu ai, o se manumalo manumalo pe a mafaufau i le aʻafiaga o le COVID-19 faʻapea foʻi ma le tele o le le mautonu, o le tala lea a Ning, ma faʻaopoopo mai o le faʻamuamua mo le 2023 ma tua atu o le faʻamautinoa uma le saoasaoa ma le lelei o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga.O le tuputupu aʻe lelei e tatau ona latalata i le faʻatupulaia o le gafatia o le tamaoaiga tele a Saina.

"O se faʻamoemoega o le tuputupu aʻe e malepe i lalo o faʻamatalaga eseese, ma galuega, tau o tagata faʻatau ma paleni i totogi faʻavaomalo e sili ona taua. tagata," o lana tala lea.

O le Lipoti o Galuega a le Malo lea ua fa’ailoa mai ua fa’atulaga ai le fa’amoemoe e 12 miliona galuega fou i totonu o le taulaga i lenei tausaga, e 1 miliona e sili atu nai lo le tausaga talu ai.

Fai mai a ia, o le malosi o le toe faʻaleleia o taumafa i le lua masina ua tuanaʻi, ona o le tuʻuina atu o le manaʻomia mo femalagaaiga ma auaunaga, ua faʻaalia ai le gafatia mo le faʻatupulaia o lenei tausaga, ma o le fausiaina o poloketi autu o loʻo vaʻaia i le Fuafuaga Lona 14 o le Lima Tausaga ( 2021-25) ua amata ma le naunautai.O nei atina'e uma e lelei mo le tamaoaiga.

Tuatusi: RM 1104, 11th FL, Junfeng International Fortune Plaza, #1619 Dalian RD, Shanghai, Saina 200086

Telefoni: +86 13918762991


Taimi meli: Mati-20-2023